Om os

54lTeglgårdskirken er en lokal frikirke kirke, der tilhører Apostolsk Kirke i Danmark. Vil du læse mere om Apostolsk Kirke i Danmark – Et netværk af menigheder og et fællesskab af tjenester: www.apostolskkirke.dk

Teglgårdskirken ligger i smukke omgivelser i Teglgårdsparken, det tidligere område, hvor det tidligere psykiatriske statshospital lå.

Som frikirke er vi ikke underlagt folkekirken eller staten hverken økonomisk eller teologisk. Kirken er dog godkendt som trossamfund og skattemæssigt kan gavegivere opnå fradrag.

Teologisk set er Apostolsk Kirke i Danmark en frikirke med rødder i pinsebevægelsen. I treenigheden er der derfor en særlig fokus på Helligåndens rolle, som den beskrives i Ny Testamente bla. i Apostolenes Gerninger 2. Vi praktiserer “troendes dåb” – dvs. at man selv vælger at blive døbt efter man er kommet til personlig tro. Når børnene er helt små velsigner vi dem, hvis forældrene kommer med børnene og ønsker dette. Dette sker på samme måde som Jesus velsignede børnene, da de blev bragt til ham.

98lTeglgårdskirken er også en del af FrikirkeNet, en paraplyorganisation for frikirker med baggrund i forskellige kirkesamfund. Læs mere på www.frikirkenet.dk

FrikirkeNet har udgivet hæftet “Frikirke for alle”, som fortæller i kort form, hvad en frikirke er for en størrelse og hvad forskellen er på folkekirke og frikirke mm.