En kirke består af mennesker

Familienetværket tilbyder spændende og gratis aktiviteter til familier, enlige, forældre og børn, der godt kunne bruge lidt flere oplevelser eller hjælp i hverdagen.
Vi mødes to torsdage om måneden. I ulige uger, kl 16.00-19.00
D. 11. oktober – 25. oktober – 8.november – 22.november – 6.december – 20. december –  Kom og vær med.

Programmet vil være;
Vi får snacks og drikker kaffe.
Herefter samles de voksne i grupper, mens frivillige laver aktiviteter med børnene, i form af leg og kreative ting.
Kl ca. 17.30 spiser vi aftensmad sammen og herefter på gensyn.
For de som har lyst at blive slutter vi af med en andagt.

Featured image
I samarbejde med  Featured image

Mere info og tilmelding på tlf.nr 24244746

Velkommen til Teglgårdskirken – en frikirke, som ligger i Teglgårdsparken i Middelfart.

43l

Vi sætter fællesskab om troen i fokus. Kirke er i Bibelen beskrevet som mennesker, der mødes og er sammen om troen på Jesus Kristus. Når vi er sammen vil vi gerne fejre Jesus og troen, men vi opmuntrer og styrker også hinanden til et liv med Gud i hverdagen.

Du er altid velkommen til at komme forbi og være med til en gudstjeneste.

Teglgårdskirken er en lokal frikirke, som tilhører Apostolsk Kirke i Danmark. Læs mere på siden Om os.